Kopersmakelaar

Meer weten?

Neem dan contact met ons op

Aankoopmakelaar Kopersmakelaar

De Kopersmakelaar is jouw onderhandelmakelaar. Wij werken met een beëdigd aankoopmakelaar die als specialisme heeft het onderhandelen en de bodemprijs te achterhalen. Daarnaast schakelen we altijd een of meerdere lokale deskundigen in. Denk daarbij aan een lokale bouwkundige en een onafhankelijke taxateur (meestal NVM-makelaar/-taxateur) die lokaal actief is.

Ons werkgebied is heel Nederland

Ons belangrijkste werkgebied als aankoopmakelaar is de Randstad, met name Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Maar ook in alle andere gemeenten van Nederland werken wij met vaste mensen: een bouwkundig specialist en een gecertificeerd NVM-taxateur uit jouw nieuwe gemeente.

Adres centrale organisatie:
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede
088-4303022

De absolute bodemprijs achterhalen

Het onderhandelen doen wij als aankoopmakelaar altijd zelf. Niet alleen omdat we daar heel goed in zijn, maar ook om afstand te kunnen bewaren naar de verkopende makelaar. Plaatselijke makelaars die met elkaar onderhandelen, zullen niet altijd geneigd zijn elkaar onder druk te zetten. Een plaatselijke aankoopmakelaar is meestal geen garantie om de laagst mogelijke prijs te achterhalen (de zgn. bodemprijs).

Belangrijk voor ons succes als aankoopmakelaar is het feit dat we zelf geen huizen of hypotheken verkopen. Geen dubbele petten. Wij verdienen onze boterham als pure aankoopmakelaar, enkel gericht op het kopersbelang. En zo hoort het.