Kopersmakelaar

Meer weten?

Neem dan contact met ons op

Sympathiek prestatietarief 'no cure, no pay'

 

Courtage aankoopmakelaar is 'no cure, no pay' en op basis van prestatie

Onze aankoopbegeleiding door onze aankoopmakelaar is de meest complete van Nederland. Zo ontvang je gratis een bouwkundige meeloopkeuring en niet te vergeten een taxatierapport welke je later nodig hebt bij de bank. De kosten van een dergelijk duur taxatierapport spaar je dus direct al uit.

Wij rekenen voor de totale begeleiding geen vast tarief en geen percentage van de aankoopprijs, maar een winstverdeling! Hoe dat werkt?

Ons tarief

Het all-in tarief bedraagt 1695,-. Hiervoor heb je de meeest complete aankoopbegeleiding die je kunt bedenken. Naast de aankoopscan en de onderhandelingen, zorgen wij voor een bouwkundige meeloopkeuring, een taxateur, een juridische check van de koopakte én begeleiden we je ook na de aankoop.

Geen nare verrassingen achteraf

Met dit prestatietarief werken wij succesvol sinds 1998; daarmee waren wij de eerste aankoopmakelaar die op no cure, no pay-basis werkte. De klant weet dat wij tot het uiterste gaan om de allerlaagste prijs te bereiken.

No cure, no pay is bij ons ook écht no cure, no pay. Dus als er niets van de prijs af gaat, betaal je ook niets! Je kunt in dat geval kosteloos afzien van onze dienstverlening. Maar de kopersmakelaar staat je in dit geval ook graag bij met zijn kennis en ervaring met het kopen van woningen. Je kunt dus ook als er niets van de prijs af gaat, profiteren van de complete aankoopbegeleiding van De Kopersmakelaar. In dat geval schakelen wij een lokale taxateur en een lokale bouwkundige voor je in, controleren wij het koopcontract en de offerte van de notaris en je kunt altijd bij ons terecht met vragen. 

Wat als de aankoop niet doorgaat?

Haak je af, bijvoorbeeld omdat duidelijk wordt dat de prijs te hoog blijft of omdat je een andere leuke woning gevonden hebt, dan hebben wij als aankoopmakelaar nog niet veel kosten gemaakt. Wij zullen dan ook niets in rekening brengen en helpen je graag bij een volgend huis.

Hebben wij intussen ook al een onafhankelijk taxatierapport voor je laten maken en/of een bouwkundige inspectie laten uitvoeren, dan betaal je een bijdrage in de gemaakte kosten.. Zoals gezegd: een volgende keer ben je weer van harte welkom.