Kopersmakelaar

Meer weten?

Neem dan contact met ons op

Gratis woningscan

Je hebt een leuk huis gezien. Wij zorgen voor een optie of onderbodstelling, starten de onderhandelingen met het doel de laagste prijs te bereiken en wij sturen een plaatselijke NVM-taxateur voor het opstellen van een erkend taxatierapport.

Omdat we het zelf zo belangrijk vinden dat jij heel precies weet wat je koopt, ook op bouwkundig gebied, bieden wij je een "bouwkundige meeloopservice" aan. Tijdens deze bouwkundige meeloopkeuring zal een bouwkundig expert de woning samen met jou nogmaals doorlopen. Je kunt deze bouwkundige alle vragen stellen over de staat van de woning en de kosten waar je rekening mee dient te houden in de toekomst of bij een verbouwing. Deze lokale bouwkundige wordt ingeschakeld nadat we de onderhandelingen voor jou hebben gevoerd.

Stel vragen en profiteer van zijn inzichten, kennis en vaak verrassende ideeën. Hoe gaat dit te werk?

  1. De bouwkundige loopt samen met jou door de woning. Hij observeert het huis vanuit zijn deskundigheden en bespreekt wat hij ziet. Je zult verrast zijn door zijn inzichten, in positieve, maar soms ook in negatieve zin.
  2. Ziet hij gebreken aan de woning dan zal hij vooral op zoek gaan naar de oorzaken daarvan, dat is natuurlijk veel interessanter dan het benoemen van die gebreken.
  3. Je ontvangt na afloop geen rapport. Een rapport staat bol van vaktermen en voorbehouden (alles wat de bouwkundige niet heeft kunnen zien) en is vaak niet prettig leesbaar. Wens je toch een rapport dan wordt dat tegen een redelijke meerprijs verzorgd.
  4. Deze meeloopservice geeft een uitstekend beeld van de woning, ter plekke stel je je vragen. Je leert niet alleen de sterke en zwakke punten kennen, maar ook de (on)mogelijkheden van de woning.

Wat kost De Kopersmakelaar?

Ons all-in tarief bedraagt 1.695,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis.

Meer informatie over onze kosten vind je op de kostenpagina.


Nu profiteren van de gratis woningscan? Schakel dan De Kopersmakelaar in!